Siirry suoraan sisältöön

Kaikki irti tuottajavastuusta – kierrätyksen positiiviset vaikutukset osana yritysvastuuta

Kutsu: Kaikki irti tuottajavastuusta – kierrätyksen positiiviset vaikutukset osana yritysvastuuta -aamuun 7.10. klo 8.30–10.

Millaisia positiivisia vaikutuksia tuottajavastuulla on ja miten kierrätyksen vastuunkantajat eli tuottajayhteisöiden jäsenet voisivat hyödyntää tuottajavastuutietoa paremmin vastuullisuusviestinnässään? Entä miten yritysvastuuraportointia koskeva sääntely muuttuu ja mitä hyötyjä hiilijalanjäljen laskemisesta voi saada? Näihin teemoihin pureudutaan Recser Oy & Akkukierrätys Pb:n järjestämässä, kaikille avoimessa tilaisuudessa perjantaina 7.10. klo 8.30–10. 

Tilaisuudessa Recser & Akkukierrätys lanseeraavat jäsentensä käyttöön työkalun, jolla voi laskea maahantuomiensa paristojen ja akkujen elinkaaren loppupään eli tuottajavastuun vaikutuksia yrityskohtaisesti. Tilaisuuden keynote-puheenvuoron pitää Keskuskauppakamarin vastuullisuusasiantuntija, juristi Anne Vanhala, joka johdattaa meidät yritysvastuun ajankohtaisiin teemoihin ja sääntelyhankkeisiin.

Tule siis langoille kuulemaan ajankohtaista yritysvastuusta ja saamaan ideoita siihen, miten tuottajavastuun ja kierrätyksen positiiviset vaikutukset voisi tuoda osaksi vastuullisuusviestintää. Tilaisuus järjestetään Teams-alustalla. Tilaisuus on ensisijaisesti suunnattu Recser Oy:n ja Akkukierrätys Pb:n jäsenille, mutta on avoin kaikille.

Ohjelma:

Anne Vanhala, Keskuskauppakamari: Yritysvastuu tänään – mitä, miksi ja miten?
Liisa-Marie Stenbäck, Recser Oy: Miten valjastaa tuottajavastuun positiiviset vaikutukset osaksi yritysvastuuta? 
Sami Tornikoski, AskKauko: Näin kierrätyslaskuri toimii
Johanna Alakerttula, Akkukierrätys Pb Oy: Hiilijalanjäljen laskemisen hyödyt näkyväksi

Tilaisuuden moderoi yritysvastuun & viestinnän asiantuntija Anniina Mustalahti, Enne Consulting Oy.